Juoksu- ja pilatesleiri yhdessä Juoksuklubin kanssa 24.-26.5.2024

Missä ja milloin?

Kevään juoksu- ja pilatesleiri järjestetään 24.-26.5.2024 Tampereella. Majoitumme Scandic Hämeenpuistossa, teemme pilatesharjoituksia hotellia vastapäätä sijaitsevalla Aina on pilateksen pilatesstudiolla kauniissa vanhassa Klingendahlin tehdaskiinteistössä, juoksemme Pyhäjärven maisemissa, harjoittelemme juoksutekniikkaa ja teemme toiminnallisen lihaskunto- ja porrasharjoituksen Pyynikillä. Monipuolinen leiriohjelma ja helposti saavutettava sijainti Tampereen keskustassa mahdollistavat helpon irtioton arjesta!

Kenelle?

Leiri sopii hyvin eri tasoisilla kuntoilijoille, koska osa harjoituksista tehdään tasoryhmissä, jolloin erityisesti juoksuharjoituksissa jokainen voi juosta omalla tasollaan. Kevyemmän tason ryhmän lenkillä riittää, että jaksat juosta noin 5 km lenkin rauhallisella vauhdilla ja tarvittaessa useammallakin kävelypätkällä lenkin välissä. Kovemman tason ryhmän lenkillä juostaan noin 10 km lenkki noin 7-7:30 min/km vauhdilla. Kyselemme lenkin pituustoiveita ilmoittautumisen yhteydessä, ja suunnittelemme lenkit mahdollisuuksien mukaan toiveiden mukaan - Saija jaksaa kyllä juoksuttaa pidemmänkin lenkin jos halukkaita riittää;). 

Kenen kanssa?

Leirin järjestää Juoksuklubi yhteistyössä Aina on pilateksen kanssa. Leirin valmentajina ja ohjaajina toimivat Juoksuklubin valmentaja Saija Huhtiniemi sekä Aina on Pilates -studion Minna Kurjenmäki. Saija ja Minna järjestivät yhdessä myös viime kesän leirin Turun Ruissalossa, josta saimme paljon positiivista palautetta. Voit tulla leirille yksin tai kaverin/kaverien kanssa. Voit majoittua valintasi mukaan 1 tai 2 hengen huoneessa, ja yhteinen ohjelma mahdollistaa yhteisöllisen tunnelman, vaikket tuntisikaan ketään reissuun lähtiessäsi!

Ilmoittautuminen sekä lisätietoa?

Ilmoittautumiset sekä lisätietoa leiristä löytyy https://www.juoksuklubi.fi/tampere

Tervetuloa viettämään viikonloppua juoksun, pilateksen, toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa!

Edellinen
Edellinen

Gentle Hatha Yoga - kaksi yhden hinnalla

Seuraava
Seuraava

Sport Performance-Koulutus 27.-29.9.2024